Sony Alpha A57, un DSLR perfect pentru incepatori !

Cei de la Sony au lansat recent, un DSLR de 16.1 MP cu oglinda translucida, care face parte din categoria entry level. Incepatorii vor beneficia de niste tehnologii noi, care ii vor ajuta foarte mult in aceasta arta minunata numita Fotografie.

In primul rand, trebuie sa specificam ca e capabil de 12 cadre pe secunda si autofocus continuu in modul Tele-Zoom Continuous Advance Priority AE la 8.4 MP (rafala) si 10 cadre pe secunde in modul AF (rezolutie maxima). Sensibilitatea ISO se incadreaza intre 100 si 16 000. Are un sistem de focalizare in 15 puncte, din care 3 sunt in cruce.

Tehnologiile despre care vorbeam sunt Auto Portrait Framing, prima functie din lume, care detecteaza fetele si ajuta la incadrare cu regula treimilor chiar daca subiectul este in centru si Clear Image Zoom By Pixel Super Resolution, care pastreaza intreaga rezolutie a imaginii chiar daca e taiata sau facuta cu zoom. Se salveaza atat fotografia originala cat si cea editata ca mai apoi sa le comparati.

Pentru vizualizare mai buna avem un vizor electronic Tru-Finder, care permite incadrarea, focalizarea si vizualizarea in timp real si un ecran LCD Xtra Fine ajustabil de7.5 cm. Vizorul electronic Tru-Finder ii ajuta foarte mult pe cei care au ochelari pentru ca imaginea nu ocupa intreg ecranul viewfinder si astfel pot sa vada 100% ce au fotografiat.

Sony Alpha A57 filmeaza fullHD (1080p) la 60 cadre pe secunda.

Sa nu uitam nici de modul Panoramic, care va ajuta sa faceti o panorama doar rotindu-va in sensul indicat de sageata.

Eu unul sunt fan Nikon, dar acest aparat imi lasa o impresie foarte buna avand in vedere categoria sa. Costa aproximativ 700 $ doar body si vreo 800 kit cu obiectiv 18-55 mm.

via

This entry was posted in Aparate Foto, Camere Foto and tagged , , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*