Canon EOS 70D lansat !

Nici cei de la Canon nu s-au lasat mai prejos si au lansat modelul Canon 70D, succesorul lui 60D, lansat in 2010. Cei de la Canon vor sa tina 60D pe piata, cel putin pana la sfarsitul anului, si de aceea magazinele, care il comercializeaza, il au la un pret promotional.

Canon 70D are un senzor CMOS de 20.2 MP, cu procesor de imagine Digic 5+, 19 puncte de focalizare (toate tip cruce), care poate fi favorabila fanilor de fotografii in actiune/wildlife. Dual Pixel AF se lauda cu viteze de cinci ori mai mari la focalizarea in Live View sau in timpul filmarii, binentele, cu obiective dedicate cu motor STM. Sensibilitatea ISO ajunge de la 100 la 12 800, dar se poate extinde pana la 25 600.

70D se lauda si cu un ecran LCD rabatabil touchscreen, functie care a fost lansata anul trecut o data cu lansarea lui 650D. Setarile se pot face direct cu butoanele de pe body, dar si prin atingerea ecranului.

Aparatul preia si modul de preocesare RAW, de la 700D/100D, cu ajutorul caruia fisierele pot fi convertite in JPEG direct din aparat. 70D intra pe piata si cu functia WiFi integrata, functie ce va permite transferarea imaginilor pe smartphone sau tableta cu iOS sau Android si va permite tiparirea fotografiilor wireless si declansarea de la distanta.  Are un singur slot de card SD/SDHC/SDXC.

Va fi disponibil in Romania la un pret de 5900 ron, cu obiectivul 18-55 mm f.3.5-5.6 IS STM. Ce ziceti, se ridica la nivelul lui Nikon D7100?

Sursa: AICI

This entry was posted in Aparate Foto and tagged , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*