Concurs Foto “Femeia, un Giuvaier Nepretuit” – editia 2 !

In primul rand vreau sa va spun La Multi Ani, si in al doilea rand vreau sa imi cer scuze, ca n-am mai scris de mult pe blog. Am avut unele probleme in familie si cu site-ul. Dar am revenit in forta cu un nou concurs. Pentru ca suntem in luna martie, luna dedicata femeilor lansez a doua editie a Concursului “Femeia, un Giuvaier Nepretuit”!

Din data de 04.03.2013 si pana in data de 17.03.2013 (23:59) doamnele si domnisoarele pot sa trimita 1-3 (maxim 3) poze originale de portet autentice pe e-mail-ul: oradeabestphoto@yahoo.com Fotografiile digitale se trimit in format .jpg (landscape sau portret). Nu se accepta fotografii cu caracter provocator, colaje vizibile deranjante, editari agresive, prelucrari ulterioare sau fotografii care sunt in proprietatea altora (acestea pot participa la concurs doar cu acordul proprietarilor, persoane fizice sau agentii). As ruga persoanele care se inscriu la acest concurs, sa trimita poze mai artistice si sa nu fie miscate.

In data de 18.03.2013 pozele trimise si acceptate pentru concurs vor fi publicate pe profilul public de facebook. Persoana castigatoare va fi aleasa cu ajutorul aplicatiei Random Org. Stiu ca lumea zice ca se poate da “genereaza” de cate ori vrem, pana iese numarul dorit, dar va asigur din start ca eu nu voi face asta. Lumea care ma cunoaste stie ca sunt obiectiv.

Castigatoarea va beneficia de un portfoliu foto digital gratuit, indoor sau outdoor la alegere. Ea va fi instiintata prin e-mail sau/si telefon. Dreptul de autor a fotografiilor realizate pentru castigatoarea concursului raman in proprietatea prestatorului, cu acordul scris al beneficiarului, pentru eventualele promotii publicitare viitoare.

Datele de contact necesare pentru concurs: Nume, Prenume, localitatea si numarul de telefon al participantei! Toate aceste date sa ni le trimiteti o data cu fotografiile! Succes!

/concursfotofemeiaed2.jpg

This entry was posted in Concurs, Fotografie, Portret and tagged , , , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*