Concurs Foto “Femeia, un Giuvaier Nepretuit”!

Pentru ca se apropie Martisorul si Ziua Femeilor, ne-am gandit sa facem un concurs special pentru doamne si domnisoare.

Din data de 24.02.2012 si pana in data de 08.03.2012 doamnele si domnisoarele pot sa trimita 1-3 (maxim 3) poze originale de portet autentice pe e-mail-ul: oradeabestphoto@yahoo.com  Fotografiile digitale se trimit in format .jpg (landscape sau portret). Nu se accepta fotografii cu caracter provocator, colaje vizibile deranjante, editari agresive, prelucrari ulterioare sau fotografii care sunt in proprietatea altora (acestea pot participa la concurs doar cu acordul proprietarilor, persoane fizice sau agentii).

In data de 08.03.2011 pozele trimise si acceptate pentru concurs vor fi publicate pe profilul nostru de facebook si vor fi jurizate de catre artisti fotografi cu distinctii nationale si internationale. Doi dintre ei vor fi reprezentantii Oradea Best Photo, Horgos Zsolt si Dan Ille, iar ceilalti trei, artisti fotografi ca si Monica Butnaru, Remus Toderici si Szilagy Lorand.

Castigatoarea va beneficia de un portfoliu foto digital gratuit, indoor sau outdoor  la alegere. Ea va fi instiintata prin e-mail sau/si telefon. Dreptul de autor a fotografiilor realizate pentru castigatoarea concursului raman in proprietatea prestatorului, cu acordul scris al beneficiarului, pentru eventualele promotii publicitare viitoare.

Datele de contact necesare pentru concurs: Nume, Prenume si localitatea participantei! Toate aceste date sa ni le trimiteti o data cu fotografiile! Succes!

/concursfotofemeia.jpg

This entry was posted in Concurs and tagged , , , , , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*